Top

Mazda CX-30!En helt ny SUV fra MAZDA i klassen mellom CX-3 og CX-5

Den helt nye bilmodellen Mazda CX-30 kommer med 2.0 liter bensinmotor. Dette er en helt nyutviklet 180 HK motor med tennpluggkontrollert kompresjonstenning. Lavere drivstofforbruk og høyere dreiemoment en tradisjonelle bensinmotorer. Lavere utslipp fra motoren gjør at bilen har en lavere engangsavgift til staten og kommer dermed billigere ut enn sine naturlige konkurrenter. Denne bilen vil også være gunstig å lease, både på grunn av lav engangsavgift og god restverdi.

AVDUKES I VÅRE LOKALER 12. NOVEMBERInvitasjoner vil bli sendt til registrerte personer.

Påmeldingskjema kan også hentes her.

Påmelding for avdukingevent 12. november

Her kan du last opp informasjon om interesse for avdukingsarrangementet. Vi trenger påmelding for at vi skal planlegge for anntall gjester, tusen takk. PS noter hvor mange gjester dere ønsker å melde på i meldingsfeltet.

Elektrisk bil!El-Bil fra Kina med 401 km rekkevidde!

Vi forhandler elektriske biler fra Kina. Modellen vi får inn i oktober heter Chery Arizo. Denne har en rekkevidde på 401 km (NEDC) bagasjevolum på 460 i en sedan-utganve, se bildet.


Se mer informasjon om Chery Arizo ved å klikke her!

El-VarebilVarebil med nyttelast 950 kg, og opptil 1250 kg tilhengervekt.

Maxus er nå norges mest solgte varebil på over 5m3, Bilen har rekkevidde i følge NEDC på 192 km med batteri på 56 kWh. Ladetid 8 timer med AC (6,6kW) og 2 timer med DC lader 30kW lader.