Vi kjøper din bruktbil, ring

Vi kjøper din bruktbil, ring

Vi kjøper din bruktbil, ring

BYD Atto 3

Kompakt el-SUV

Kraft til å imponere

En kompakt SUV med moderne uttrykk

BYD Atto 3

Fra kun

379 900,-

Tilbudet inkluderer:

  • BYD Atto 3
  • Rekkevidde 565 km
  • 4×4
  • 0 – 100  på 7,3 sekunder
  • 60 kW

Nå kommer BYD Atto3 til Norge! En elektrisk, kompakt og effektiv SUV med høy kvalitetsfølelse og et moderne utrykk.

Dette er den aller første el-bilen bygget på BYD sin helt nye plattform e-Platform 3.0, som er spesialdesignet for høy-ytelses elektriske kjøretøy.

Lekker

Interiør

BYD Atto3 har et sporty og lekkert design, med fantastisk komfort i alle ledd. Setene kommer i vegansk skinn, med 6-veisjusterbart førersete og 4-veisjusterbart passasjersete.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys i kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i forskjellige fargetoner, og sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

Farger Atto 3

Lang rekkevidde

Rekkevidde og forbruk

Atto 3 leveres med en klasseledende rekkevidde fra 420-565 km* (WLTP kombinert/urban). Dermed er dette en bil for både by og bygd, og et godt valg for deg som ønsker en bil med lang rekkevidde.

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert og urban-syklus. 

Saker i media om BYD Atto3

Motor.no: Blir nærmere 100.000 billigere enn konkurrentene. Les saken

Elbil24: BYD Atto 3 er blant årets mest spennende nyheter Les mer

Batteri

Batteri og lading

Etter mange års utvikling lanseres BYD sitt nyeste og sikreste bilbatteri til nå; Blade. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier. Dette fører til lavere vekt og lengre rekkevidde.

Batteriet har en batterikapasitet på 86,4 kWh. Tang tar 7 kW på AC-lading, og 110 kW på DC-lading.

Batteri

Sikkerhet

BYD Atto3 tar sikkerheten til deg og dine nærmeste på alvor, og kommer med en lang liste sikkerhetsfunksjoner som gjør din reise bekymringsfri. Bilen inneholder 7 airbager og tre ISOFIX-punkter.

Bilen leveres også med mange aktive og passive sikkerhetssystemer som for eksempel Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, 360-graders kamera, frontkollisjonsvarsling, parkeringssensor foran og bak og skiltgjenkjenning.

    Send oss en henvendelse

    Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse.