Vi kjøper din bruktbil, ring

Vi kjøper din bruktbil, ring

Vi kjøper din bruktbil, ring

Helelektriske BYD 4x4 med 7 seter

Firehjulstrekk, elektrisk, syv seter og lekker design. 10 mai til 18 mai kan du se og prøve bilen hos Oustad.

Facebook
Twitter
LinkedIn
BYD Tang 4x4
BYD Tang 4x4
BYD Tang 4x4

Nå er det forhåndsvisning av BYD Tang på Oustad. En helelektrisk SUV med krefter.

Stor SUV

Den elektriske nyheten er første personbil fra BYD ut på det norske markedet, og har vekket stor oppmerksomhet siden nyheten om BYD-signeringen ble sluppet i fjor. 

Firehjulstrekkeren BYD Tang er et friskt og innovativt tilskudd på det norske elbil-markedet, og nå bekrefter BYD også at Tang leveres med syv seter som standard. BYD Tang kommer med et skyhøyt utstyrsnivå, det siste innen teknologi og et ,eksklusivt design, som vil appellere til den kvalitetsorienterte norske elbilkjøperen.

Tang leveres med en klasseledende rekkevidde på opptil 505 km* (NEDC), akselerasjon fra 0-100 km/t på 4,6 sekunder og 86,4 kWh batteristørrelse.Stor SUV

Sju seter og eksklusivt interiør

Mange har ytret ønske om at Tang vil leveres med syv seter – og endelig kan BYD bekrefte at bilene som kommer til det norske markedet får dette som standard. Dermed blir dette den ultimate syv-seter for familier som ønsker en elektrisk, romslig og eksklusiv SUV med firehjulstrekk. I følge BYD vil kombinasjonen av et høyt teknologinivå, syv seter, en omfattende utstyrsliste og en konkurransedyktig pris gjøre den til et svært attraktivt alternativ for familier.

Skinnseter

Setedesignet har fått et kraftig løft med brunt skinn i vaffelsøm, som oser av eksklusivitet og kvalitet. Setene er både ventilerte og oppvarmede for å gi mest mulig luksus for fører og passasjer.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys I kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i 31 forskjellige fargetoner sørger for behagelig belysning når mørket senker seg. BYD-eiere kan også forvente høyt nivå av 4G-teknologi, DAB-radio og OTA (Over-the-Air Technology) – tilrettelagt for å oppgradere bilen etter markedets utvikling. Dermed er bilen utstyrt med topp moderne teknologi til enhver tid.

Innovativ batteriteknologi

BYD har blitt hyllet over hele verden for introduksjonen av det nye og innovative elbil-batteriet Blade. Det helt nye batteri-designet gjør at Blade er lettere og mer robust enn andre elbil-batterier, og tar teknologien innen elbil-batteriteknologi et skritt lenger.

Blade-batteriet har gjennomgått svært omfattende sikkerhetstester, hvor man blant annet har boret, spikret og utsatt batteriet for ekstreme forhold – uten at det har fremkalt noen særlig reaksjon. Faktisk nådde Blade aldri høyere temperatur enn 60 grader celsius, og er dermed svært brann- og eksplosjonssikkert.

Besøk og kontakt Oustad

Oustad AS

Øvregt. 32 2317 Hamar

62 51 92 20

E-post: Trykk her

Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse.