Vi kjøper din bruktbil, ring

Vi kjøper din bruktbil, ring

Vi kjøper din bruktbil, ring

E-DELIVER 9 VAREBIL

El-varebil for næringsdrivende.

KLASSELDENDE EL-VAREBIL

E-DELIVER 9 har klasseledende rekkevidde, og er den største elektriske varebilen på markedet

spar 100 000 kr

Maxus E-DELIVER 9

Fra kun

549 900,-

Tilbudet inkluderer:

  • Maxus E-DELIVER 9 CAB LWB
  • Rekkevidde 353 km
  • 9,7 eller 11 m3
  • 1200 kg nyttelast
  • Hengervekt 1500 kg

Maxus e-Deliver 9

Stor plass til last og god komfort for sjåføren i kombinasjon med klasseledende rekkevidde, er blant de store styrkene til elektriske Maxus e-Deliver 9.

e-Deliver 9 imponerer selv den mest kritiske føreren med sin gjennomtenkte ergonomi, utmerkede sittekomfort og høye kvalitetsutførelse. Alle som kjører rundt med Maxus e-Deliver 9 vil oppleve personbilkomfort, i et kommersielt kjøretøy.

Praktisk bil

Maxus e-Deliver 9 er også ekstremt praktisk. Velger du 11 m³ varerom har man mulighet for tre forskjellige batteripakker (51,5 kWh, 72 kWh og 88,55 kWh), velger du 9,7 m³ varerom har man mulighet for to forskjellige batteripakker (51,5 kWh og 72 kWh).

Lastekapasitet

Bilen har en maksimal lastekapasitet på opptil 1.200 kg, og Maxus e-Deliver 9 tilbyr den plassen du forventer av en varebil i denne klassen.

I tillegg til bakdørene, kan varene også lastes med gaffeltruck gjennom sidedører. Varebilen har også en av avansert sikkerhetspakke som inkluderer blant annet adaptive cruise control, blindsonevarsling og filskiftevarsling

Miljøbil

Støttes fra ENOVA

Inntil 50 000 kr støtte fra Enova

Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse.